Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Νέες Προσφορές Συσκευών Hope

Αγαπητέ φίλε,

Η αποστολή του έργου Therapy Η επιληψία είναι να επιταχύνει τις ιδέες σε νέες θεραπείες και να γίνουν πραγματικότητα για τα 3 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ και τα 50 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από επιληψία και επιληπτικές κρίσεις, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει μια ενημέρωση σχετικά με συναρπαστικό έργο χρηματοδοτείται μέσω του ΠΚΣ Νέο πρόγραμμα θεραπείας μας επιχορηγήσεις. "Νέα Προσφορές Συσκευών Ελπίδα"? Κάντε κλικ παρακάτω για να παρακολουθήσουν τον Δρ DeGiorgio αποδείξει τριδύμου υποκίνηση νεύρων (TNS):

Christopher DeGiorgio, MD, ο κύριος ερευνητής για το έργο αυτό, μαζί με τους συνεργάτες του UCLA, και ο συνάδελφός του στο USC, Christine Heck, MD, του USC-Keck School of Medicine, ήταν οι παραλήπτες της Νέας επιχορήγησης θεραπεία για τη χρηματοδότηση ενός Φάσης ΙΙ, τυχαιοποιημένη μελέτη της TNS σε άτομα με ανεπαρκή έλεγχο της επιληψίας. TNS είναι μια νέα θεραπεία με τη συμμετοχή εξωτερικών ηλεκτρική διέγερση του νεύρου που βρίσκεται πάνω από τα μάτια και πάνω από το μέτωπο.

Υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτή τη μέθοδο θεραπείας για την επιληψία ως μια εναλλακτική λύση για να αποτύχει η φαρμακευτική θεραπεία. Σε αντίθεση με άλλα ακριβά, μικροεπεμβατικές προσεγγίσεις που απαιτούν χειρουργική εμφύτευση των συσκευών και των ηλεκτροδίων, TNS έχει μοναδικά πλεονεκτήματα: μπορεί να παραδοθεί στο εξωτερικό, σε διμερές επίπεδο, και με χαμηλό κόστος. Η θεραπεία περιλαμβάνει μια εξωτερική γεννήτρια παλμών και ειδικά αφαιρούμενα ηλεκτρόδια επίθεμα τοποθετείται πάνω από τα φρύδια. Ο σκοπός της μελέτης είναι να αξιολογήσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτής της νέας θεραπείας για την επιληψία ανθεκτικής σε φάρμακα. Εάν αποτελεσματική, μια μόνιμη συσκευή TNS μπορεί να εμφυτευτεί.

Προκαταρκτικά αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι το 40% των ατόμων με εμπειρία μεγαλύτερη από 50% μείωση των επιληπτικών κρίσεων. Επιπλέον, πολλά άτομα εμφάνισαν βελτίωση στη διάθεση. Εν αναμονή τελικά αποτελέσματα, το επόμενο στάδιο θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας νέας γεννήτρια παλμών και τα ηλεκτρόδια, η διαβούλευση με την FDA, και πιθανώς έναν κεντρικό κλινική δοκιμή φάσης III. NeuroSigma, Inc σχεδιάζει να αναπτύξει την TNS. Ο Δρ DeGiorgio δηλώνει, «Χωρίς χρηματοδότηση από ειδική επιχορήγηση εμπορευματοποίησης από την ΠΚΣ, και τους συνεργάτες μας, το έργο αυτό δεν θα ήταν δυνατή. Η ΠΚΣ επιχορήγησης επιτάχυνε την ανάπτυξη της TNS από τουλάχιστον 3 χρόνια, και υπηρέτησε για να το μετακινήσετε σε μια κρίσιμο στάδιο στη διαδικασία έγκρισης της συσκευής.

Μετάφραση από το http://www.epilepsy.com/etp







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου