Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση για την Eυρωπαϊκή Ημέρα Επιληψίας

Για μια ακόμα χρονιά η Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας διοργανώνει στην Αθήνα εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επιληψίας με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού.
 
Σας προσκαλούμε όλους τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου σε 2 κεντρικά σημεία της Αθήνας τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα, από τις 11:00 πμ. έως τις 5:00 μμ. Τα μέλη της Ένωσης θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για άγνωστες σε πολλούς πτυχές της Επιληψίας. Όραμα των διοργανωτών αποτελεί η μεταβολή του φόβου, της άγνοιας και του στίγματος που διακατέχει τους πάσχοντες από μορφές επιληψίας, σε κατανόηση και φροντίδα αυτών.

Η καθιέρωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επιληψίας και ο εορτασμός της με τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε, αποτελούν μία ακόμη ηχηρή προσπάθεια αφενός στην αντιμετώπιση πασών μορφών επιληψίας και επιληπτικών συνδρόμων και αφετέρου στην καταπολέμηση της κοινωνικής προκατάληψης προς τους πάσχοντες παγκοσμίως.

"Θέλουμε να ζούμε σε έναν κόσμο που να αντιμετωπίζει τα άτομα με επιληψία, βασιζόμενο σε επιστημονικά δεδομένα και όχι σε προκαταλήψεις και μύθους."

 
Μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για την Παγκόσμια Καμπάνια κατά της Επιληψίας
την Κυριακή 1η Απριλίου 2012, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιληψίας

Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (EEEE)
Αιγίου 13, 115 27, Γουδί Αθήνα

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας, χαιρόμαστε που μας στηρίζετε και θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

    Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (EEEE)
    Αιγίου 13, 115 27, Γουδί Αθήνα

    Δευτέρα 12-3μμ. θα είναι η κυρία Βάσσου στο Σύλλογο και μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2107705785.
    e-mail: graaepil@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή