Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΠΙΛΗΨΙΩΝ

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλλιθέας (οδός Αιγέως 41-43 και Αγησιλάου, στάση Ιζόλα) και ώρα 17:30 με αφορμή την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ατόμων Με Επιληψία (Π.Σ.Α.Μ.Ε.) σε συνεργασία με το δήμο Καλλιθέας, οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την επιληψία.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:


Θα υπάρξει ενημερωτική ομιλία για την «Απομυθοποίηση της Επιληψίας και την Ευαισθητοποίηση του Κοινωνικού Συνόλου καθώς και πρώτες βοήθειες στις επιληπτικές κρίσεις»  (Σ. Γιαννακόδημος), τοποθετήσεις ασθενών με προσωπικά βιώματα σχετικά με τις επιπτώσεις της νόσου ή της θεραπείας στην καθημερινότητά τους, ενώ οι παρεμβάσεις από το ακροατήριο είναι πολύ σημαντικές για την ανάδειξη των προβλημάτων που βιώνουν οι πάσχοντες και οι οικογένειές τους. Προβλέπεται αρκετός χρόνος για να θέσετε ερωτήσεις στον ειδικό, αλλά και για να συνομιλήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις και βιώματα με άλλους «συμπάσχοντες».
·         Χαιρετισμούς θα απευθύνουν δημοτικοί και κοινωνικοί φορείς, η πρόεδρος του Π.Σ.Α.Μ.Ε. και άλλοι.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.
ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ !!!

Οι προτάσεις σας και γενικά η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αυτή είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να αποτελέσουν αφορμή για την Αλλαγή των παγιωμένων (και λανθασμένων) πεποιθήσεων σχετικά με την επιληψία και τον «Επιληπτικό» καθώς και για την Αλλαγή των κοινωνικών αποκλεισμών των πασχόντων.
→→→     Η επιτυχία της εκδήλωσης μπορεί να είναι η αρχή εκείνων των κατακτήσεων που τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο θα αλλάξουν την ζωή σας.
Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε. Σας περιμένουμε……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου