Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιληψίας 2011


Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η οργάνωση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιληψίας με θέμα «Θέσεις και Αντιθέσεις στη Σύγχρονη Επιληπτολογία» από τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.), στις 24 – 26 Ιουνίου, 2011, στο ξενοδοχείο The Met της Θεσσαλονίκης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει την τιμή να φιλοξενήσει διακεκριμένους επιστήμονες από τον τομέα της Νευρολογίας, οι οποίοι συγκεντρώνονται για να εξετάσουν όλες τις πτυχές που προβλημάτισαν τον κόσμο της Επιληψίας και των συναφών επιληπτικών και παροξυσμικών συνδρόμων. Θέματα που αποτέλεσαν πόλο έλξης και αντιθέσεων θα αναπτυχθούν ώστε να δοθεί η πραγματική διάσταση του σήμερα αλλά και του μέλλοντος.

Σε αυτήν τη διαδρομή προσδοκούμε την ανταπόκρισή σας με την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας μέσα από τις μελέτες, τις εισηγήσεις, τις συνεδρίες και τις παρουσιάσεις ενδιαφερόντων περιστατικών.

Πεποίθηση μας αποτελεί η εκμάθηση από τις εμπειρίες του χθες, για την οποία ζητούμε από εσάς, την παρουσία σας και την κατάθεση της άποψης στα θέματα που θα αναπτυχθούν.

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στη Θεσσαλονίκη.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Αθανάσιος Κοβάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου