Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Anti Epileptic Drug & Device 27-29/04/11

MIDDLEBURG, Texas., 26 Απριλίου 2011, /PRNewswire-USNewswire /--την επιληψία θεραπειών έργου (ΠΚΣ) σήμερα ανακοίνωσε ότι ένα αριθμό εγγραφής πρωτοεμφανιζόμενες εταιρείες, στελέχη βιομηχανία, τους επενδυτές, επιστημονική και εκπροσώπους των κυβερνήσεων θα συγκεντρωθούν σε Antiepileptic φαρμάκων και της Διάσκεψης XI συσκευή δοκιμών (AEDD) για τη διευκόλυνση της επαγγελματικής συνεργασία, χρηματοδότηση και εταιρικές σχέσεις που θα επιταχύνουν την πρόσβαση των ασθενών σε νέες θεραπείες επιληψία. Η Διάσκεψη του AEDD τρεις ημέρες θα εστιάζεται σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη αντιεπιληπτικό ναρκωτικών από προκλινικά ανακαλύψεις μέσω κλινικές αξιολογήσεις με την τελευταία ημέρα που είναι αφιερωμένη στη ηλεκτρονικές τις πιο υποσχόμενες θεραπειών επιληψία στην ανάπτυξη. Η Διάσκεψη θα λάβει χώρα 27-29 Απριλίου, 2011, το Turnberry Isle Resort, Aventura (North Beach Μαϊάμι), Φλόριντα. Της Διάσκεψης είναι υπό την αιγίδα της κοινοπραξίας επιληψία μελέτη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια επιληψία κέντρο και το έργο της θεραπείας επιληψία.

"Διάσκεψη της Antiepileptic φαρμάκων και συσκευή δοκιμών έχει αυξηθεί για να προσελκύσει ένα ακροατήριο με το εντυπωσιακό και εταιρείες αναγνωρίζοντας την ανάγκη και την υπόσχεση για την ανάπτυξη πιθανών νέων therapeutics για την επιληψία," είπε Jacqueline French, M.D., καθηγητής στο το τμήμα της νευρολογία NYU, στην περιεκτική επιληψία Center, και διευθυντής της κοινοπραξίας κλινικών δοκιμών, Αντιπρόεδρος της έρευνας για την επιληψία θεραπειών έργου. "Η παραγωγική συνεργασίες που τροφοδοτείται από αυτό το φόρουμ έχουν το δυναμικό να αυξήσουν τον ρυθμό στην ανάπτυξη και να commercializing αυτές τις σημαντικές νέες θεραπευτικές επιλογές."

Στην ενημερωμένη έκδοση του ΠΚΣ αγωγού, AEDD XI θα δυνατότητα ένα αστρικό γραμμή μέχρι των ναρκωτικών και της συσκευής προγραμματιστές που έχουν επιληψία θεραπειών σε ανάπτυξη: UCB Pharma, Inc., Sunovion Pharmaceuticals, Inc., είσαι, Inc., Upsher-Smith εργαστήρια, Inc., Lundbeck φαρμακευτικών προϊόντων, Marinus φαρμακευτικά προϊόντα, Icagen, Inc., Novartis διεθνούς AGNeuroGenomeX, Medkura, Inc., νευρολογία Therapeutics Pharma, Inc., καταλύτης φαρμακευτικά προϊόντα εταίρους, Inc., Neurologix, Inc., SK Επιστημών της ζωής, Inc., συναυλία Pharmaceuticals, Inc. και SynapCell, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, η Διάσκεψη θα δυνατότητα μια δυναμική συζήτηση σχετικά με τις επενδύσεις και επιχειρηματική ανάπτυξη προβολή της αξίας της επιληψία ενδείξεις.

"Με περισσότερα από τρία εκατομμύρια ασθενείς στις ΗΠΑ μόνο, επιληψία επηρεάζει όπως πολλοί ως τον καρκίνο του μαστού και σχεδόν όσο της νόσου του Alzheimer. Η ανάγκη για πιο αποτελεσματικές θεραπείες είναι πολύ αισθητή από τα εκατομμύρια που εξακολουθούν να έχουν οι κατασχέσεις και υποφέρουν από προκαλεί εκφυλισμό δυσμενείς επιπτώσεις, παρά τις πολλές διαθέσιμες θεραπείες, "είπε Joyce Cramer, προϊστάμενο της υπηρεσίας Scientific, επιληψία θεραπειών έργου. "Είμαστε ενθουσιασμένοι για να δείτε τέτοια ομάδα υψηλού επιπέδου της επιστημονικής και βιομηχανία επιχειρηματιών συνεργασία σε στρατηγικές ανάπτυξης και των επενδύσεων σε την επιληψία και ευρύτερες περιοχές θεραπευτική CNS".

"Αυτή η διάσκεψη επισημαίνει τις τελευταίες καινοτομίες στην επιληψία, καθώς και σημαντικές επενδύσεις και εμπορικές ευκαιρίες στο πεδίο CNS," προστίθεται Warren Lammert, ΠΚΣ ιδρυτής και Πρόεδρος και ο πατέρας του παιδιού με επιληψία. "Μέσω AEDD XI δημιουργούμε ένα φόρουμ για την καινοτομία της μονάδας δίσκου στην ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων θεραπειών που ελπίζουμε ότι τελικά θα ωφελήσει τους ανθρώπους με την επιληψία και κατάσχεση διαταραχές."

Επισημάνσεις της Διάσκεψης θα είναι διαθέσιμες στο http://www.epilepsy.com/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου