Τρίτη 26 Απριλίου 2011

New Shamballa Healing

Η Νέα Σαμπάλα είναι μια θεραπευτική μέθοδος η οποία επιδρά άμεσα και αποτελεσματικά στη διαδικασία ενεργοποίησης των φωτεινών μας σωμάτων και ταυτόχρονα στην εξισορρόπηση του φυσικού μας σώματος. Η πολυδιαστασιακή Θεραπεία της Σαμπάλα βοηθά σε ψυχοσωματικά προβλήματα αλλά και σε ακόμη πιο βαθιά επίπεδα όπως της κυτταρικής μνήμης, στο DNA και φτάνει μέχρι τις υψηλότερες δονήσεις της ενεργειακής υπόστασης ενός ατόμου.



Είναι μια Νέα Θεραπευτική Μέθοδος η όποια επιδρά άμεσα και αποτελεσματικά στη διαδικασία ενεργοποίησης των φωτεινών μας σωμάτων και ταυτόχρονα στην εξισορρόπηση του φυσικού μας σώματος. Μια ακόμη σημαντική θεραπευτική αγωγή της Σαμπάλα είναι εξισορρόπηση του εγκεφάλου. Αυτή η θεραπευτική αγωγή εξισορροπεί την ενέργεια μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Έχει χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε περιπτώσεις πονοκεφάλου, επιληψίας και δυσλεξίας. Βοηθά στη μείωση του πόνου και των μπλοκαρισμάτων.


Επιτρέψτε τώρα, σε αυτή τη Νέα Ενέργεια της Σαμπάλα να κυλήσει μέσα από το σώμα σας καθώς όλοι εσείς γίνεστε οι Συν-Δημιουργοί της Νέας Γης!


Είναι ένα σύστημα βαθιάς ολιστικής θεραπείας και προσωπικής μεταμόρφωσης. Μέσα από την πολυδιασιακή θεραπεία της Σαμπάλα καθώς οι ενέργειες καθαρίζουν και θεραπεύουν πολλές πλευρές του εαυτού μας, μας οδηγούν σε όλο και μεγαλύτερη γαληνή και πληρότητα.


Κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας γίνεται μια σύνδεση απευθείας με την πηγή της κοσμικής θεραπευτικής δύναμης. Επιπλέον, η Σαμπάλα δεν αποτελεί απλά ένα μέσο θεραπείας, αλλά ένα δρόμο αυτοπραγμάτωσης, μία μέθοδο για να επανασυνδεθεί ο άνθρωπος με την υψηλότερη πνευματική του υπόσταση.

Η θεραπεία της Σαμπάλα πραγματοποιείται σε ένα ενεργειακό πεδίο το όποιο επιτρέπει να συμβεί μια κβαντική μετατόπιση στον θεραπευόμενο. Μέσα από αυτό διοχετεύονται οι κοσμικές ενέργειες στο σώμα και ρέουν σε όλα εκείνα τα σημεία που χρειάζονται θεραπεία. Αυτό το πεδίο φωτός περιλαμβάνει τις ενέργειες των Αναληφθέντων Διδασκάλων της Σαμπάλα και τις ενέργειες των Αρχαγγέλων.

Οι Κωδικοί της Σαμπάλα: Η Νέα θεραπευτική μέθοδος της Σαμπάλα βοηθά στο να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να μοιραζόμαστε, να αγαπάμε, να προχωράμε μπροστά ως Ένα, ως ένα Τόξο Φωτός, ένας Χορός Αγάπης.


Οι Κωδικοί της Σαμπάλα είναι σαν σπόροι οι οποίοι είναι κρατημένοι μέσα στο κυτταρικό σώμα. Αφού ραγίσουν, σπάσουν, ανοίξουν ανοίξουν και ενεργοποιηθούν μας ευθυγραμμίζουν με τη μεγαλύτερη όψη του Κόσμου, τη μεγαλύτερη πτυχή του Εαυτού μας.


Οι Κωδικοί της Σαμπάλα μπορεί να είναι αριθμοί, πύλες, γεγονότα κωδικοποιημένα μέσα στο κυτταρικό σας σύστημα, οδοί και πύλες που περιμένουν να ανοιχτούν, καθώς υφαίνουμε το ταξίδι μας δια μέσου του γαλαξία και πέρα, επαν-ευθυγραμμίζοντας και διαμορφώνοντας τα ενεργειακά μας νήματα και πληροφορίες του Matrix ολόκληρου του σώματός μας μέσα στην Παραδείσια Μήτρα της Πηγής.



Πασχάλης Καζακόπουλος
Πιστοποιημένος Θεραπευτής του New Shamballa.


ΠΗΓΗ http://www.angelicreiki.eu/atomikes-synedries/shamballa-healing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου