Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ταυτότητα κοσμήματα

Αυτή η σελίδα είναι για κοσμήματα ταυτότητα και τις κάρτες που είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν ψάχνετε για κοσμήματα ταυτότητα σε άλλες χώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό φορέα επιληψία οι οποίοι μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει.

Μερικοί άνθρωποι με επιληψία επιλέγουν να φορούν κοσμήματα ταυτότητας ή φέρουν δελτίο ταυτότητας μαζί τους, να αφήσουμε άλλους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι έχουν επιληψία. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν η κατάσχεση συμβεί.

Εάν πάσχετε από επιληψία, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν θέλετε να φοράνε ή να φέρουν αυτό το είδος ταυτότητας ή όχι.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα διάφορα είδη κοσμημάτων ταυτότητα και τις κάρτες που είναι διαθέσιμες, μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε με το παρακάτω εταιρείες.

Το Ίδρυμα MedicAlert

Μια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα που παρέχει σωτήρια σύστημα αναγνώρισης για τα άτομα με κρυφές ιατρικές παθήσεις και αλλεργίες.

Medi-Tag

Μενταγιόν, βραχιόλια και ρολόγια όπου ζωτικών ιατρικών και τα προσωπικά στοιχεία χαραγμένο στην Medi-Tag για να βοηθήσει τους ειδικούς και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη διάγνωση, τη θεραπεία και στον εντοπισμό επόμενο του σογιού.

SOS Talisman

Κοσμήματα με ενσωματωμένη κάψουλα περιέχει ζωτικών ιατρικών και τα προσωπικά σας στοιχεία σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Τα δελτία ταυτότητας (ταυτότητες)

Τα δελτία ταυτότητας είναι διαθέσιμα από επιληψία δράση σε διάφορα σχέδια για ενήλικες, εφήβους και παιδιά. Δείτε το online κατάστημα Επιληψία δράσης για περισσότερες λεπτομέρειες.

MediPal

Πληροφορίες σχετικά με φαρμακευτική αγωγή, στοιχεία επικοινωνίας και το ιατρικό ιστορικό εμφανίζονται σε μια πλαστική κάρτα. Ειδικές οδηγίες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μπορεί να προστεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου